Over ons

Abcor is een full service modellen- en merkenbureau gespecialiseerd in juridisch advies en bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Anders dan alle andere merkenkantoren.

Abcor

Abcor is een full service modellen- en merkenbureau gespecialiseerd in juridisch advies en bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Anders dan alle andere merkenkantoren. In de afgelopen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een van de meest aantoon gevende merkkantoren in de Benelux. We staan bekend om onze praktische aanpak bij merkregistratie en vooral ook het managen van de merken portefeuille. Een strategische partner met korte, heldere en vooral praktische adviezen. Wij kijken daarom niet alleen naar de juridische kant van een zaak, maar houden ook rekening met andere bedrijfsaspecten zoals marketing, de gevolgen bij introducties en natuurlijk de kosten. Daardoor zijn onze oplossingen vaak wat out of the box. Logisch, want het overgrote deel van onze juristen heeft eerst jarenlang intern gewerkt binnen het bedrijfsleven (o.a. in de reclame en farmaceutische industrie).

Merkengemachtigden en European trademark Attorneys

Onze juristen hebben na hun studie aan de universiteit ook de beroepsopleiding gevolgd van de BBMM. Inmiddels zijn wij actief in (inter)nationale organisaties zoals de BMM (vakvereniging voor merkjuristen in de Benelux), INTA, Marques en ECTA. Op die manier blijven wij continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in ons vak. Best belangrijk want merkregistratie is een gespecialiseerd vak. Als bedrijf moet je namelijk exact de juiste claims indienen. Alleen op die manier krijg je bescherming voor de bedrijfsnaam, een merknaam voor een product of het logo. Voorkom dat een ander met jouw tekens aan de haal gaat en bel of mail ons nog vandaag. Neem contact op met een van onze merkengemachtigden en European trademark Attorneys voor gratis advies.

Abcor is lid van de volgende branche / kwaliteitsorganisaties:
Benelux Vereniging van Merken- en Modellenrecht, International Trademark Association, Vereniging voor Reclamerecht.