Louis Keijzer slaagt met vlag en wimpel voor BBMM examen

Overige - Algemeen

In januari zijn de mondelinge examens afgenomen als onderdeel van de Beroepsopleiding Benelux merken- en modellengemachtigden. Dit examen markeert het hoogtepunt van de tweejarige opleiding. Dit jaar zijn er 15 kandidaten uit België en Nederland geëxamineerd. Onze collega Louis Keijzer heeft dit bijzonder goed gedaan. Niet alleen Louis maar ook wij zijn dan ook bijzonder trotst dat hij samen met een andere Belgische collega als beste voor dit praktijkexamen is geslaagd.

Thrilled to share that I’ve successfully completed my two-year Professional Education for Benelux and EU Trademark and Design Attorneys (BBMM), after achieving a score of 9 at the final oral exam. Ready to apply my enhanced knowledge and skills in the field. Grateful for the learning journey and excited for the next chapter as a Certified EU and Benelux Trademark and Design Attorney at Abcor!

Het behalen van dit diploma is een essentiële voorwaarde voor het verkrijgen van het BMM-keurmerk. De Benelux Stichting Beroepsopleiding Merken- en Modellengemachtigde (BBMM) is verantwoordelijk voor het verzorgen van deze tweejarige opleiding. Toelating tot de opleiding is beperkt tot kandidaten met voldoende relevante werkervaring.

Het eerste jaar van de studie legt voornamelijk de nadruk op theoretische aspecten, terwijl het tweede jaar zich meer richt op praktische vaardigheden. Beide jaren worden afgesloten met een examen, waarvoor kandidaten moeten slagen. Na succesvolle afronding van het examen kunnen kandidaten met minimaal drie jaar relevante werkervaring het BMM-keurmerk aanvragen, op voorwaarde dat zij tevens beschikken over voldoende aantoonbare werkervaring. Met het halen van dit examen is Louis de 5de Europese Merkengemachtigde bij Abcor. Louis richt zich specifiek op de klanten in Vlaanderen en eerste aanspreekpunt binnen Abcor Turnhout.